• Студентски център COLONEL. Изготвяне на дипломни работи, магистърски тези, дисертации, реферати

Изготвяне на дипломна работаЕкипът на студентски център Колонел предлага пълен набор от услуги по изготвяне на дипломна работа. Дипломната работа е висококвалифицирана научна разработка, чрез която студентът изразява своите знания и умения, придобити по време на обучението си в университета. Той избира една тема, която му е най-близка по интереси от областта на неговата специалност. Изборът на тема се съгласува с научния ръководител. След като темата вече е избрана, заповядайте при нас. Ние ще ви помогнем да изготвите Вашата дипломна работа по най-добрия възможен начин, така че да се представите перфектно при нейната защита.

Какво е необходимо да представите:

- темата на научната разработка

- изискванията на университета за нейното техническо оформление

- специфични изисквания за нейното съдържание ако има такива

- необходима ли е да има практическа разработка

- точни срокове за представяне на дипломната работа

- междинни срокове за представяне на отделните глави ако такива има

- всякаква друга информация която считате че е необходимо

След като попълните нашия формуляр за поръчка на тема ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове за да уточним процеса на работа

Моля Запомнете: за да получите качествена разработка, е необходимо да поддържаме регулярна връзка с вас. Вие трябва да бъдете в течение на целия процес на писане на дипломната работа и периодично да предоставите материали на вашия научен ръководител. Прави лошо впечатление ако не общувате с него въобще и изведнъж представите цялата разработка. Вашият ръководител трябва да направи съответни корекции и винаги това е добре да се прави периодично, за да може адекватно да бъде оценена вашата работа. Нашите експерти ще ви помогнат в изготвянето на дипломната ви работа и ако е нужно ще ви помогнем и в съставянето На PowerPoint презентация.

Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси и запитвания. Ние сме тук за да ви помогнем.

написване на дипломна работа за отличен

Търсите някой да напише дипломната работа вместо вас?